Advies

De Telecom Manager voorziet u van een deskundig telecommunicatie advies. In de afgelopen jaren is er een ontwikkeling gaande waarin men steeds vaker de hulp inroept van ICT of telecom deskundigen. De projecten en aanbestedingen zijn complex van aard en daardoor ontbreekt vaak de nodige kennis.

De Telecom Manager biedt advies op het brede gebied van telecommunicatie zoals; glasvezel, DSL, VPN, datacenter housing, VoIP, ISDN, hosted voice, hosted IP, telefooncentrales, Unnified Communication, GSM, mobiele data, Private GSM, security, Wifi, FttX, authenticatie, smartphone, tablet, het nieuwe werken, hosting, Backup, VPN, Pin en Alarm over IP, enz.

Dit voor Midden- en groot bedrijf, instellingen, onderwijs en (semi-)overheid.

Uitzoeken en duidelijk inzicht bieden in uw telecommunicatie situatie zoals; diversiteit in lopende telecom abonnementen, contracten en einddata, verbindingen, huur- / service contracten, diversiteit aan diensten en providers.

De situatie structureren. Uitwerken van de behoeften, uitwerken van plan van eisen en wensen, begeleiden van de inkoop, offerte aanvraag of (onderhandse) aanbesteding, project management, begeleiding van de uitvoering en controle van de oplevering.

Communicatie begint met glasvezel

Glasvezel migratie

Glasvezel backbone veranderen

A Day Made of Glass 2

Inspiratie

"Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse."

de telecom manager op linked in
Contact

06 - 34 35 32 34