Home

Spraak wordt een data applicatie en telefonie gaat naar IT. Vaste en mobiele telefonie worden geïntegreerd met elkaar én met de computer of smartphone. Serverruimtes worden ge-outsourced in datacenters maar welke verbinding is ideaal; glasvezel, dark-fiber, internet VPN of toch DSL.

U bent toe aan duidelijkheid en helderheid; aan regie! Een integrale oplossing voor uw tele- en datacommunicatie.

De Telecom Manager is de aangewezen persoon voor het Midden- en Grootbedrijf om u onafhankelijk te adviseren over tele- en datacommunicatie bij uw organisatie! Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe telefooncentrale, de ontsluiting van vestigingen via glasvezel of ADSL of de inkoop selectie van mobiele telefonie contracten?

Bij De Telecom Manager - Advies wordt uw organisatie begeleid vanuit een onafhankelijke expertise en brengt u verder in uw telecommunicatie.

U heeft een middelgrote organisatie op het gebied van telecommunicatie? De Telecom Manager - Management ontzorgt! De Telecom Manager neemt uw telecommunicatie werkzaamheden binnen een bepaalde periode als project uit handen. De strategie wordt samen met u bepaald en omgezet in doelstellingen, marketing communicatie, organisatie en implementatie.

Communicatie begint met glasvezel

Glasvezel migratie

Glasvezel backbone veranderen

A Day Made of Glass 2

Inspiratie

Wat is het nut van rennen als je niet op de goede weg bent?

de telecom manager op linked in
Contact

06 - 34 35 32 34